The Mystery Path

Session 3
A mine surrounded by a mire

Session 3 A mine surrounded by a mire22/02/0217
ExperienceBraffin: 145, Dam: 159, Melgroo: 145.

Έσοδα: Braffin: 17gp5spDam: 17gp5sp,             Melgroo:17gp5sp, Nainarv:17gp5sp

Αντικιμενα: Nainarv Rod (Άγνωστες Ιδιότητες) 
Story:

Earthday 6 Needfest 576 (3672 για κάποιους άλλους)

Η παρέα έχει ξεκινήσει για το ορυχείο του Cronemoor Mire. Ένα ορυχείο νάνων στην μέση ενός βαλτωμένο δάσους. Έχει πάει ήδη απόγευμα και η διαδρομή είναι βατή. Και ενώ έχει πλησιάσει το βράδυ πλέον μία ώρα μέσα στο δάσος βρίσκουν κάπου να εγκατασταθούν για το βράδυ. Βάρδιες με σειρά. Πρώτοι ο Braffin με τον Dam κρατούν σκοπιά.
Δεν αργεί να συμβεί το κακό. Μία ομάδα απο orc τους επιτίθενται αλλά με περισσή άνεση τους σκοτώνουν. o Nainarv Βρίσκει ένα rod και 9 gp
Στην είσοδο του ορυχείου δύο φρουροί Goblin προσπαθούν να τους αναχαιτίσουν τελικά καταφέρνουν να τους νικήσουν.
Το ορυχείο είναι σκοτεινό. Ο Dam ανάβει ένα δαυλό. Οι φρουροί έχουν σημάνει συναγερμό πριν πεθάνουν και έτσι μια φασαρία ακούγεται στο βάθος. Στο πρώτο δωμάτιο του ορυχείου τέσσερα Goblin ακόμα επιτίθενται και τα σκοτώνουν. Βρίσκουν 11 χρυσά νομίσματα Το πάτωμα είναι ένας μικρός λαβύρινθος για ποντίκια μάλλον και τα Goblin έπαιζαν στοιχήματα για το ποιο ποντίκι θα βρει την έξοδο.
Στην συνέχεια αρουραίοι με την σειρά τους, στο επόμενο δωμάτιο, τους επιτίθενται και τους νικούν. Ο Dam παραλίγο να πεθάνει. Είναι σε κακή κατάσταση. Ενώ ο Nainarv βρίσκει ενα σεντούκι 50 χρυσά νομίσματα.
Δρακονικά πρόσωπα έχουν σκαλιστεί στον δυτικό τοίχο και κάποιος έχει γράψει οι “Azure Saints” έχουν κλέψει αυτό το μέρος στην νότια πλευρά.

Έξω ξημερώνει Freeday (7 Needfest).

<meta />

<meta />

View
Session 2
In the City Arahr

Session 2 In the City Arahr15/02/0217
ExperienceBraffin: 39, Dam: 48, Melgroo: 34

ΈξοδαBraffin: 5cpDam: 6sp5cp, Melgroo: 5cp
Story:

Waterday 5 Needfest 576 (3672 για κάποιους άλλους)
Οι ήρωες ξύπνησαν και δεν βρήκαν τα Halfling τους Chamas Emyn και Imac. Ούτε ο Nainarv ήταν εκεί. Έφαγαν και πήραν αποστολή από τον Roti. Να σκοτώσουν τους αρουραίους στο υπόγειο 25 αρουραίοι και ένας γιγαντιαίος. Ένα πηγάδι ήταν ανοικτό από τους υπονόμους. Η πόλη είναι γεμάτη από αυτά. Ένα ποτάμι περνά από κάτω από την πόλη και εμβάζει τα λύματα στην θάλασσα Αρα η πόλη από κάτω είναι γεμάτη λαβύρινθους.

Με την ολοκλήρωση της αποστολής κέρδισαν 14 (13 με το ξημέρωμα) βραδιές (και πρωινό χάρη στο Braffin).
Στην συνέχεια οι ήρωες πήγαν σε ένα από τα πανδοχεία του κέντρου. O νάνος Melgroo έκανε καλή εντύπωση στον ιδιοκτήτη Thaddeus. Κερνώντας πας στην πόλη λέει ο Dam άνθρωπος μαχητής και σαν αγαπητό πλέον Ηalf-Οrc μιλάει με τους φρουρούς. Ο Braffin τελικά μιλά σε γνωστούς του πολέμαρχου Khunda και αφού υπάρχει μια αψιμαχία με τον νάνο Melgroo και τα Ηalf-Οrc, μαθαίνει η ομάδα που είναι ο πολέμαρχος Khunda και πως να συζητήσουν μαζί του.
Ο πολέμαρχος Khunda τελικά δέχεται να δώσει αποστολή και κανονίζει να στείλει την ομάδα στο ορυχείο για να πάρουν το χρυσό που έχουν αφήσει οι νάνοι από παλιά χωρίς να δώσει και πολλές εγγυήσεις. Δίνει όμως μια άμαξα με μουλάρια αφού ο Dam ρωτά πως θα κουβαλήσουν το χρυσό.

Συναντούν στο δρόμο τον έμπορο Ridusi. Πουλά υφάσματα. Δεν ήθελαν κάτι.

O Braffin αναζητά τα άλλα Halfling και ο  Dam τον Nainarv. Τον βρίσκουν και τους εξηγεί οτι είχε πάει για δουλείες στην πόλη αφού σηκώθηκε νωρίς και είδε ότι τα Halflings είχαν φύγει από την πόλη.Τα ακολούθησε όσο μπορούσε και είδε ότι βγήκαν από τα τείχη 
Ο πανδοχέας ετοίμασε τρόφιμα για την ομάδα και τους τα δίνει με χαρά. Είναι έτοιμοι για να φύγουν για το ορυχείο.

 

View
Session 1
At the edge of the road to Arahr

Session 1 At the edge of the road to08/02/0217 
ExperienceBraffin: 35, Dam: 27, Melgroo: 15

Έξοδα: Braffin: 2gp6sp8cp, Dam: 2gp6sp1cp, Melgroo: 2gp6sp3cp.
Story:

Moonday 3 Needfest 576 (3672 για κάποιους άλλους)

Ένα παράξενο φαινόμενο συμβαίνει αυτή τη βραδιά αφού η Σελήνη και ένας μεγάλος κομήτης φωτίζουν το δρόμο στους ήρωες μας. Είναι οι μέρες της ετήσιας γιορτής των Lothlost. Οι Lothlost είναι η θρησκεία των χαμένων θεών. Πιστεύεται από ράτσες που δεν έχουν ονομαστούς θεούς όπως τα Ηalf-Οrc.

Ο Braffin, ο Dam και ο Melgroo Dregerer φτάνουν σε διαφορετικούς χρόνους αλλά το ίδιο βράδυ στο πανδοχείο The Ruby Hammer. Το πανδοχείο έχει παρέες απο Ηalf-Οrcs κυρίως και τραπέζια με: ένα ξωτικό, ένα άνθρωπο με ένα νάνο και ένα νάνο που κάθεται μόνος του.

Ο Braffin φτάνει πρώτος και μιλάει με τον ηλικιωμένο άνθρωπο πανδοχέα Folke Stere. Η γυναίκα του Guiline σερβίρει. Ο Braffin εξηγεί ότι θέλει να φαγητό και διαμονή και δουλειά/αποστολή. Ο πανδοχέας ξέρει μόνο για την ανίατη ασθένεια της βασίλισσας των Ηalf-Οrc Rrine, που συνδέεται με την προφητεία της πριγκίπισσας της σκιάς Arum. Μια ανίατη ασθένεια έχει και ο αρχηγός του Monk Guild της πόλης. Και οι δύο κινδυνεύουν να πεθάνουν.
Ο Braffin παραγγέλνει φαγητό και πάει να αλλάξει στο δωμάτιο που νοίκιασε για το βράδυ. (2 χρυσά και 2 ασημένια).Ο Melgroo επίσης παραγγέλνει και κάθεται σε τραπέζι. (2 χρυσά και 1 ασημένιο και 2 χάλκινα). Ο Dam απο απροσεξία σκοντάφτει σε μία άνθρωπο κυνηγό και το επεισόδιο λύνεται από ένα νάνο μαχητή που τελικά ακολουθεί την παρέα και λέγεται Nainarv (τον συναντά στο πρωινό για να τον ευχαριστήσει). Τρώει και αυτός και πληρώνει για δωμάτιο. (2 χρυσά και 1 ασημένιο και 1 χάλκινο)
Ο Braffin παίρνει την πληροφορία από τον Folke για να πάνε να βρουν τον Roti. Ένα νάνο πανδοχέα στην Anahr που έχει το The Crossed Swords

Το βρίσκουν ρωτώντας 2 στενά μακριά απο το κέντρο της πόλης. Η πόλη έχει αφεθεί στο έλεος των Ηalf-Οrc που δεν ενδιαφέρονται και πολύ. Φανερά διαλυμένη. Έξω απο το πανδοχείο ένα κάρο έχει αναποδογυρίσει και το περιεχόμενο σαπίζει στον δρόμο. Οι ήρωες γνωρίσουν τον Roti που τους λέει να βρούνε τον Chieftain (πολέμαρχο) Khunda που συχνάζει τα κεντρικά πανδοχεία μόνο για Ηalf-Οrcs στο κέντρο της πόλης για πληροφορίες και αποστολές. Πληρώνουν φαγητό και διαμονή 4 ασημένια και 11 χαλκινα, 4 ασημένια και 10 χαλκινα και 4 ασημένια και 8 χάλκινα – Melgroo, Dam και Braffin αντίστοιχα.

Ο Braffin γνωρίζει τους Chamas Emyn και Imac - Halflings πολεμιστές που θέλουν να σκοτώσουν τον διεφθαρμένο αριστοκράτη Dwoinain που βρίσκεται το ορυχείο Cronemoor και ακούγεται οτι υπηρετεί ένα δαίμονα που ζει εκεί. Η ομάδα αποφασίζει να τους πάρει μαζί της παρόλο που θα πάρουν τα μισά των θησαυρών που θα βρουν. Στο πανδοχείο αυτό εκτός απο Ηalf-Οrcs υπάρχουν και δύο άνθρωποι ένας νάνος και ένα ξωτικό.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.